Self napel Bituminous Waterproofing Panukeur / datar hateup mémbran watertight

Pondok Description:

Quick Details Type: Waterproof Membrane Place of Origin: Hebei, China (Mainland) Brand Name: OEM Model Number: SBS Thickness: 3mm,4mm Length: 10m Width: 1m Application: roof,subway,basement,wall,pool,etc Surface material: PE film, Aluminum foil,Sand, Schist flake,etc Inforcement: polyester or fiberglass Low temperature flexibility: -30°C ,-20°C High temperature flexibility: 70°C Storage period: One year Weight: 30-50kg/roll Packaging & Delivery Packaging Details wooden case or palle...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Rincian gancang

    • Jenis: waterproof Panukeur
    • Tempat Asal: Hebei Province, Cina (Daratan)
    • Brand Nami: OEM
    • Jumlah modél: SBS
    • Ketebalan: 3mm, 4mm
    • Panjangna: 10m
    • Lebar: 1m
    • Aplikasi: hateup, subway, basement, témbok, kolam renang, jsb
    • Bahan beungeut: pilem pe, Aluminium foil, Pasir, Schist flake, jsb
    • Inforcement: poliéster atawa orat
    • Low kalenturan suhu: -30 ° C, -20 ° C
    • Tinggi kalenturan suhu: 70 ° C
    • Jaman neundeun: Sataun
    • Beurat: 30-50kg / roll

    Bungkusan & Taliwang

    Rincian bungkusan kai bisi atanapi Usuk / PS: Urang boga hak bebas pikeun impor sarta ékspor.
    Waktos pangiriman 10 poé sanggeus narima 30% deposit

    Self napel Bituminous Waterproofing Panukeur / datar hateup watertight mémbran
    poliéster Timer napel dirobih Bituminous Waterproofing Panukeur ngawengku bitumen salaku komponén na utama, SBS, SBR na tackifying résin sakumaha modifier sarta poliéster sakumaha tulangan na. Permukaan luhur na ieu ditutupan ku poliétilén (pe) pilem, pasir atawa pilem silikon strippable na na handapeun permukaan ieu ditutupan ku pamisah dileupaskeun pilem.

    Pitur produk
    1. résin Tackifying nyadiakeun mémbran kalawan kakuatan napel kuat nu bisa nyieun mémbran lengket beungeut base pageuh.
    2. mémbran The boga alus kabocoran tahan, cimata sipat tahan tahan jeung abrasive jeung poliéster sakumaha tulangan na.
    3. mémbran tiasa penyembuhan diri pikeun retakan leutik disababkeun ku lingkungan.
    4. Long-waktos stickiness jaminan moal ragrag-off atawa leakage antara mémbran jeung beungeut basa.
    5. mémbran ngabogaan kakuatan tensile tinggi jeung harta elongation alus, bisa ngajaga bentuk na malah dina kasus retakan na deformasi dina beungeut basa.
    6. Taya dripping dina suhu jeung euweuh retakan di hawa tiis.
    7. lalawanan kimiawi Alus, résistansi korosi sarta lalawanan weathering.

    parameter teknis

     

    Prosedur konstruksi sarta perhatian:
    1) beberesih Dasar
    bersih up uing, level kaluar lamun aya nabrak seukeut, éta bisa nyusunna tanpa cai, Uap anu ngawenangkeun.?
    2) rarata mémbran waterproofing lambar
    nyebarkeun ngaliwatan mémbran lambar waterproof jeung partikel nyanghareup kana basement, Nalika paving mémbran lambar anu tangtu. nengetan tumpang tindih ujung alignment tetep tumpang tindihna nu tanpa gap wae.
    3) tumpang tindih gabungan mémbran lambar waterproof
    (1) tumpang tindih mémbran lambar waterproof: cimata kaluar mémbran Isolasi di Double-sisi timer napel tina polimér handap beungeut cai, Leupaskeun tape rolling deui sanggeus pilem isolasi dina beungeut cai, Jeung dihubungkeun jeung coil nu bakal nyandak kana nempelkeun dina pita, naksir kuat mengikat, nalika perlu tape pemanasan luyu, nempelkeun pangaruh leuwih ideal.more mahér ka tegalan kaayaan wajib nerapkeun.
    (2) tumpang tindih mémbran waterproofing lambar gabungan: lem sekop iteuk tape sanggeus kuir, pendekatan ieu lumaku ka lapisan waterproof bisa jadi cai hujan.
    (3) butt gabungan mémbran lambar waterproof : Docking coil mengikat bahan ngadopsi DNM coil, coil potong strip sarta nempatkeun nyanghareupan lem up, trea kaluar beungeut sanggeus mémbran isolasi, nempelkeun nu butt luhur coil, sarta naksir kuat ngariung. tilikan anu merenah pikeun lapisan waterproof bisa jadi cai hujan, bisa nyingkahan sangkan pelepasan.
    4) segel deal:? Sudut roll DNM of Yin jeung Yang sarta titik teu kudu konstruksi lapisan tambahan, tapi némpelkeun coil badag warung geus réngsé sanggeus titik nungkulan wincik struktur geus réngsé sarta tightness tina ngolah cek , dimaksudkeun dina sirah tihang di lantai tina basement, baud, drains tur rinci sejen, kedah ngadopsi consolidates kalawan pita napel, teras sikat palapis waterproof mun ngégél deal.
    5) organisasi ditampa
    6) saterusna konstruksi: mun ngalengkepan pangwangunan lapisan waterproof, bisa bertulang beton lapisan binding.d isolasi - Saatos mémbran peletakan, nyusunna panyalindungan jeung lapisan isolasi nurutkeun rarancang lapisan waterproof.

     

     

    aplikasi
    1. balkon, mandi, dapur
    2. torowongan, Industri roofs
    3. Datar sarta roofs sloped
    4. Basements, Yayasan sarta tembok panahan
    5. Kebon, Bridges

     


    Gudang & kiriman

    Teundeun mémbran vertikal.
    Dipak kalawan Usuk kai kuat sarta katutupan ku pilem ngaleutikan bisi tina sipit
    Simpen jauh ti seuneu mangsa neundeun jeung angkot.
    Mémbran kedah disimpen dina kaayaan garing sarta ventilated dina urutan tetep jauh ti cahya panonpoé jeung hujan.

     

     
    Jasa kami
    Urang bersih unggal panalungtikan dikirim ka kami tur mastikeun hiji tawaran kalapa gancang. Lamun mesen ka kami, kami bisa janji kualitas nu.
    Urang nyimpen urutan anjeun kana jadwal produksi kedap kami pikeun mastikeun Anjeun waktos pangiriman pas waktuna jeung ngirim bewara pengiriman barang ka anjeun pas urutan anjeun shipped. Urang hormat eupan balik anjeun sanggeus anjeun geus nampa barang.
    Kusabab urang kudu leuwih ti 10 taun pangalaman di industri waterproof, sadaya produk urang akur jeung standar nasional! Bisa janji hiji layanan unggulan sarta pangiriman ajakan! Urutan anjeun wilujeng sumping iraha wae!

     

     

     

     

     

     

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !