• 1
 • 6

Затоа изберете cardone

Xinle Hongtai водоотпорен машини опрема фабрика е основана во 1990 година е на високо-технолошкиот претпријатие од областа на развој и производство на водоотпорен опрема. "Hongtai" од основањето на компанијата, поддршка и љубов од своите колеги од сите сфери на животот, да ја изразиме нашата искрена благодарност. <Br> Hongtai водоотпорен машини и опрема компанија, од нејзиното основање, има освоено четири национални прв

Прочитај повеќе

Избрана производи

компанијата Вести

 • 10/09/19

  Future Innovative Report on Waterproofing...

  Waterproofing is the combination of materials used to prevent water intrusion into the structural elements of a building or its finished spaces. Its main purpose is to withstand the hydrostatic pressure exerted by moi...
  read more
 • 11/05/19

  Global Polymer Modified Bitumen Market In...

  The global “Polymer Modified Bitumen Market” is one amongst the enormously classified markets. The global Polymer Modified Bitumen market report offers information related to import and export, along with the current ...
  read more
 • 11/05/19

  Global Polymer Modified Bitumen Market In...

  The global “Polymer Modified Bitumen Market” is one amongst the enormously classified markets. The global Polymer Modified Bitumen market report offers information related to import and export, along with the current ...
  read more

мислите за вашето време

WhatsApp Online Chat !