Self-adhesive High Polymer Bitumen Waterproofing Membrane

Short Description:

Quick Details Type: Waterproof Membrane Place of Origin: Hebei, China (Mainland) Model Number: SBS Main workshop: 60x(12-15)x(6-8) Thickness: 3mm,4mm ...


Detail produk

Tags Product

Details cepet

  • Koleksi: Membrane Waterproof
  • Panggonan Asal: Hebei, China (Mainland)
  • Panggil Model: SBS
  • Bengkel Utama: 60x (12-15) x (6-8)
  • Kekandelan: 3mm, 4mm
  • Length: 10m
  • Jembar: 1m
  • Aplikasi: gendheng, sepur, ruang paling ngisor, tembok, blumbang, etc
  • Materi lumahing: film PE, Aluminium foil, Sand, Schist flake, etc
  • Inforcement: polyester utawa fiberglass
  • Low keluwesan suhu: -30 ° C, -20 ° C
  • High keluwesan suhu: 70 ° C
  • Wektu panyimpenan: One taun

Packaging & Delivery

Details Packaging kayu-kayuan cilik utawa pallet / PS: Kita duwe hak bebas kanggo impor lan ekspor.
delivery Wektu 10 dina sawise nampa 30%

Self-adhesive High Polymer bitumen Waterproofing Membrane
Polyester poto-adhesive Rubah bituminous Waterproofing membran kasusun saka bitumen minangka komponèn sawijining utama, SBS, SBR lan tackifying resin minangka tambahan lan polyester minangka pitulungan sawijining. Permukaan ndhuwur sawijining wis dijamin karo poliethelin (PE) film, wedhi utawa film Silicon strippable lan ing permukaan wis dijamin karo pamisah dirilis film.
Fitur Product
1. resin Tackifying nyedhiyakake mèmbran kekuatan adhesive kuwat kang bisa nggawe membran kelet menyang lumahing basa tightly.
2. membran wis apik sundhukan tahan, luh property tahan tahan lan abrasive karo polyester minangka pitulungan sawijining.
3. Ing membran bisa marasake awakmu dhewe kanggo retak cilik disebabake lingkungan.
4. Long-wektu stickiness budak ora tiba-mati utawa bocor antarane membran lan lumahing basa.
5. membran wis kekuatan tensile dhuwur lan bisa elongation apik, bisa njaga wangun sawijining malah ing cilik saka retak lan ewah-ewahan bentuk ing lumahing basa.
6. Ora netes ing suhu dhuwur lan ora retak ing suhu kurang.
7. resistance kimia banget, resistance karat lan resistance weathering.

paramèter Technical

 

Prosedur India manungsa waé:
1) reresik dhasar
Ngresiki munggah lebu, tingkat mati yen ana bump cetha, bisa mbangun tanpa banyu, Kelembapan ngidini.?
2) pave membran waterproofing sheet
nyebar liwat mèmbran sheet anti banyu karo partikel madhep ing ruang paling ngisor, Nalika mapeng membran sheet jejer. mbayar manungsa waé kanggo tumpang tindih ing pinggiran alignment kanggo tetep tumpang tindih tanpa longkangan sembarang.
3) tumpang tindih peserta membran sheet anti banyu
      (1) tumpang tindih membran sheet anti banyu: Luh mati membran hubungan saka kaping pindho sisih poto-adhesive saka polimer mudhun lumahing, Copot tape Rolling maneh sawise film hubungan ing lumahing, Lan disambungake kanggo kumparan bakal njupuk kanggo paste ing tape, tresna kuwat saka naleni, yen perlu kanggo tape panas cocok, paste efek luwih ideal.more mahir kanggo garing kahanan bakal aplikasi.
     (2) tumpang tindih membran waterproofing sheet peserta: lim Sekop kelet tape sawise puteran, pendekatan iki ditrapake kanggo lapisan anti banyu uga banyu udan.
    (3) Entot peserta membran sheet anti banyu : Docking coil naleni materi nganggo DNM Koil, Coil Cut menyang Strip lan nyeleh pasuryan lim munggah, trea mati lumahing sawise membran hubungan, paste korban ndhuwur kumparan, lan tresna kuwat saka naleni. pendekatan punika cocok kanggo lapisan anti banyu uga banyu udan, bisa supaya dadi release.
4) Seal hasil:? Amba muter DNM Yin lan Yang lan simpul ora perlu construction lapisan tambahan, nanging tempel coil gedhe toko wis rampung sawise simpul kanggo menehi hasil karo rincian struktur lengkap lan tightness Processing mriksa , ngarahake ing sirah tumpukan ing lantai saka ruang paling ngisor, bolt, kualitase lan rincian liyane, kudu nganggo consolidates karo tape, banjur rerumput nutupi anti banyu kanggo segel hasil.
5) organisasi acceptance
6) Sakteruse construction: kanggo ngrampungake construction saka lapisan anti banyu, bisa dikiataken konkrit lapisan binding.d hubungan - Sawise membran mbikak, mbangun pangayoman lan lapisan hubungan miturut desain lapisan anti banyu.

 

 

aplikasi
1. Balcony, jedhing, pawon
2. Tunnel, Industrial atap
3. Flat lan atap sloped
4. basements, Foundation lan mertahanake tembok
5. Gardens, Bridges

 


Storage & Kintunan

Selehake mèmbran vertikal.
Dikempalken karo pallet kayu kuwat lan dijamin dening film shrink ing cilik saka slant
Tansah adoh saka geni sak panyimpenan lan transportasi.
Membran kudu disimpen ing kahanan garing lan ventilated supaya adoh saka sinar srengéngé lan raining.

 

 

 
Layanan kita
Kita Value saben panaliten dikirim kanggo kita lan mesthekake penawaran competitive cepet. Yen sampeyan supaya kanggo kita, kita bisa janji kualitas.
We sijine supaya dadi jadwal produksi nyenyet kita kanggo mesthekake sampeyan wektu pangiriman punctual lan ngirim kabar kiriman kanggo sanalika supaya gawan asline. We ngormati saran sawise sampeyan wis nampa barang.  
Amarga kita duwe luwih saka 10 taun pengalaman ing industri anti banyu, kabeh produk kita salaras kanggo standar nasional! Kita bisa janji layanan banget lan layang pituduh! Pesenan punika sambutan ing sembarang wektu!

 

 

 

 

 

 

 


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !